Siren 4. sezon olacak mı? Freeform kararıyla şaşırttı!

Freeform kanalının denizkızı temalı popüler dizisi Siren'ın geleceği belli oldu! Kanal diziye 4. sezon onayı vermedi ve diziyi resmen iptal etti! Detaylar...

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2020 - 23:31
Kültür Sanat

Freeform kanalının denizkızı temalı gizem-gerilim yüklü popüler dizisi "Siren" yolun sonuna geldi!

SIREN DİZİSİ RESMEN İPTAL!

Hayranları üzen haber, 28 Mayıs'ta yayınlanan üçüncü sezon finalinin üzerinden iki ayı geçen bir sürenin ardından geldi. Yayıncı kanal dördüncü sezonu ile devam etmesine onay vermeyince dizi resmen iptal oldu!

SIREN REYTİNGLERDE BAŞARILIYDI AMA...

İlk sezonuyla başarılı bir çıkış yapmayı başaran yapım, ikinci sezonu ile Freeform kanalı bünyesinde yılın en çok izlenen dizisi olmuştu.

Siren, üçüncü sezondaki çift haneli reyting düşüşüne rağmen kanalın en başarılı ekran performansına sahip dizileri arasında yer alıyordu.

Sezonu 0.11 reyting ve 410,000 izleyici ortalaması ile kapatan dizi, Freeform'un yayındaki yedi dizisi arasında reytinglerde ikinci, toplam izleyici sayısında ise birinci sırada yer almaktaydı. Freeform, bu verilere rağmen diziyi devam ettirme yanlısı olmadı.

20-08/07/siren-denizkizi-1596756835.jpg

"SIREN" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Eric Wald & Dean White ikilisinin yaratıcısı olduğu Siren'da gizemli bir kız Ryn'ın (Eline Powell) küçük balıkçı kasabası Bristol Koyu'nda belirmesiyle hikaye şekillenmeye başlar. Deniz biyologları Ben (Alex Roe) ve Maddie (Fola Evans-Akingbola) kaynak ve yeteneklerini kullanarak denizin derinliklerinden çıkan bu ilkel avcının nasıl ve nereden geldiğini, etrafta onun gibi daha fazla varlık olup olmadığını bulmak için birlikte çalışmaya başlarlar.

Yapımın oyuncu kadrosunda başroldeki isimlere Ian Verdun (Xander McClure) ve Rena Owen (Helen Hawkins) eşlik ediyorlar.

20-08/07/siren-iptal-edildi.jpg

Stockton Drive Inc. yapımcılığında hazırlanan Siren'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Emily Whitesell, Eric Wald, Dean White, Brad Luff, Nate Hopper, RD Robb, Michael Gans, Richard Register'dan oluşuyor.

"Siren" (Freeform) 3. sezondan görüntüler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin