Yasak Elma'nın Erim'i İlber Uygar Kaboğlu ayrıldı yerine Haktan Zavlak geliyor!

Sevilen dizinin kadrosunda oyuncu değişikliği yaşandı.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2020 - 14:16
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda: Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Yasak Elma dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 

20-08/06/yasak-elma.jpg

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerin bir anda durmasının ardından ani bir sezon finaline giren dizinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. 75. bölümden 2 fragmanı yayınlanan dizinin yeni sezonunda Şahika'nın ve Ender'in hapishanede olması heyecanı artırdı. Bir başka kadının daha hapishanede olması akıllara Yıldız'ın da bir suç işlediğini düşündürse de akıllar henüz karışık. Merakla yeni sezon beklenirken dizide Halit ile Ender'in oğlu Erim'i canlandıran İlber Uygar Kaboğlu dizinin kadrosundan ayrıldı.

Yasak Elma dizisinde Erim'i Haktan Zavlak canlandıracak!

20-08/06/hakan.jpg

Yasak Elma dizisinde İlber Uygar Kaboğlu'nun hayat verdiği Erim karakterini senaryodaki değişiklik nedeniyle başka bir oyuncunun canlandırmasına karar verilmiş ve oyuncu Arda Adil Görgen ile anlaşılmıştı. Ancak son gelen haberlere göre Erim'li sahneler istenildiği gibi çıkmayınca bir kez daha oyuncu değişikliği yapıldı. Role Haktan Zavlak seçildi ve daha önce çekilen sahneler de çöpe atıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin