Magazin ünlüsü Murat Övüç özür diledi, Yeşim Salkım affetmedi!

Murat Övüç ile Yeşim Salkım arasındaki gerilim devam ediyor.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2020 - 14:07
Gündem

Sosyal medyada çektiği videolar ile çok sayıda takipçiye ulaşan ancak hareketleri ve nefret dili içeren söylemleri ile büyük bir kesimden tepki toplayan magazin ünlüsü Murat Övüç ile hakaret ettiği sanatçı Yeşim Salkım arasındaki gerilim devam ediyor. 

20-08/06/vuc.png

Geçtiğimiz günlerde Antalya Lara’da sahne alan Övüç, sahne performansının hemen ardından kendisini kadın düşmanı ilan ettiğini öne sürdüğü Yeşim Salkım hakkında ağza alınmayacak laflar etmiş, mekanda konuk olarak yer alan kişilerin kameralarına yansıyan bu görüntülerin ardından Salkım kendisini mahkemeye vermişti. Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Yeşim Salkım'dan özür dileyen Övüç, iş yaptığı mekanların aranarak kendisiyle iş yapılmaması uyarılarında bulunulduğunu ve ekmeğiyle oynandığını iddia etti.

20-08/06/yesim-salkim.png

Murat Övüç'ün "Sayın YEŞİM SALKIM hanımefendiden özür diliyorum" notuyla paylaştığı videonun ardından Salkım, fotoğrafını "kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü olmaz" notu ile paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin