Nur Fettahoğlu "Benden Ne Olur" filminin kadrosunda!

Ekranların sevilen ismi sürpriz projede yerini aldı.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2020 - 11:53
Gündem

Sosyal medyanın sevilen isimleri arasında yer alan ve "Benden Ne Olur" adlı kitabı ile büyük ses getiren Aslı Kızmaz'ın kitabından uyarlanacak olan aynı adlı filmin çalışmaları devam ediyor. Kitabın ana karakteri olan Sertab'ı başrolde Hazal Kaya'nın canlandıracağı müjdesinin ardından oyuncular açıklanmaya devam ediyor.

20-08/06/nur.png

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği dikkat çeken filmde Onur Tuna ve Cem Belevi de yer alacak. Hayatının bir bölümünü "Benden Ne Olur" sorusu ile geçiren cesur bir kadının her satırında şaşırtan hikayesini konu alacak olan filmin bir diğer oyuncusu da Sertab Bal(Hazal Kaya)’ ın ablası Harika karakteri ile Nur Fettahoğlu oldu. Kitabın ana karakterlerinden biri olan Harika, Sertab'ın çok sevdiği ama bir o kadar da hem başarısını hem de güzelliğini kıskanıp gölgesinde kaldığı bir kadın olarak karşımıza çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin