Çukur dizisine şok transfer! İrem Sak Çukur dizisinin kadrosunda!

Fenomen dizi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2020 - 11:46
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve daha ilk zamanlarında ekranların fenomen dizisi olan Çukur'un yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı diziye en son Barış Arduç katılmıştı. Yeni bir oyuncu daha kadrodaki yerini aldı.

20-08/06/irem-sak.jpg

Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Nejat İşler gibi isimlerin de kadroya dahil olması ile hikayesi derinleşen Çukur dizisi de diğer diziler gibi koronavirüs salgını nedeniyle ani bir sezon finali ile ekranlara veda etmişti. Eylül ayında yeniden ekranlarda olacak olan ve yakın zamanda çekimlerine başlanması planlanan dizinin kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı. Ekranların ve sosyal medyanın sevilen isimleri arasında yer alan başarılı ve güzel oyuncu İrem Sak, Arık Böke Erdenet’in (Barış Arduç) kuzeni Seren karakteriyle 4. sezonda Çukur dizisinde seyirci karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin