Hülya Darcan Korel Şeref Sözü dizisinin kadrosunda!

Şeref Sözü dizisinin oyuncu seçmeleri devam ediyor.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2020 - 11:19
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanmak üzere Tims&B'nin hazırlıklarına başladığı ve başrolünde, şimdilerde Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı eski boksör Fırat Bölükbaşı karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman'ın yer alacağı Şeref Sözü dizisinin oyuncu kadrosu belirginleşmeye başladı.

20-08/06/hulya-darcan.jpg

Daha önce Çınar, Mayıs Kraliçesi ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almış olan başarılı, genç ve güzel oyuncu Sude Zülal Güler'in başrolde Sayışman'ın partneri olacağı yeni dizinin kadrosuna daha önce başarılı oyuncu Hülya Şen de dahil olmuştu. Şeref Sözü dizisinin ekibine Hülya Şen'in ardından usta bir isim daha katıldı. Hülya Darcan Korel Eda Tezcan'ın yazdıği dizide Tolgahan Sayışman'ın oynayacağı karakterin annesi rolüne hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin