Sude Zülal Güler Şeref Sözü dizisinde Tolgahan Sayışman'ın partneri oldu!

Ekranların genç ve güzel yeteneği Sude Zülal Güler başrolde.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2020 - 11:05
Gündem

Daha önce Çınar, Mayıs Kraliçesi ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almış olan başarılı, genç ve güzel oyuncu Sude Zülal Güler, yeni sezonda ekranlarda olacak olan iddialı bir dizinin kadrosunda başrolü kaptı.

20-08/06/sude-zulal-guler.jpg

Final yapmaya hazırlanan Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı eski boksör Fırat Bölükbaşı'nı canlandıran başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, henüz dizisi bitmeden yeni bir dizi ile anlaşmış ve Şeref Sözü dizisinin başrolü olmuştu. Hayran kitlesini sevindiren bu haberin ardından oyuncu seçmeleri başladı ve Sayışman'ın partnerinin kim olacağı merak uyandırdı. 

Çekimleri İzmir'de yapılacak ve Show TV'de yayınlanacak olan Şeref Sözü dizisinin başrolünde Tolgahan Sayışman'a başrolde genç ve güzel bir yetenek olan Sude Zülal Güler eşlik edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin