Kırgın Çiçekler'in sevilen ismi Gökçe Akyıldız eşinden boşandı!

Kırgın Çiçekler dizisinin başrol oyuncularından Gökçe Akyıldız eşinden ayrıldı.

Merve Mutlu
06 Ağustos 2020 - 10:50
Gündem

2002 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Gökçe Akyıldız, Sırlar Dünyası, Sır Kapısı Çınaraltı, Büyümüşte Küçülmüş, Sahra, Beşinci Boyut, Ezo Gelin, Büyük Buluşma, Medcezir, Hayat Devam Ediyor, Zeynep, Parmaklıklar Ardında, Kollama ve Fatih Harbiye gibi dizilerin ardından rol aldığı Kırgın Çiçekler dizisi ile kariyerinin zirvesine yerleşen genç isimlerden biri. 3 yıl önce evlenen ve çocuk sahibi olunca setlerden uzaklaşan oyuncu sürpriz bir kararla eşinden ayrıldı.

20-08/06/gokce-akyildiz.png

2017 yılında evlendiği Mustafa Özyurt'tan Ömer Aslan adında bir oğlu olan Akyıldız, 3 yıllık eşiyle anlaşmalı olarak yollarını ayırdı ve oğlunun velayetini aldı.27 yaşındaki oyuncu hayatına yeni bir sayfa açarken gelen dizi teklifini de kabul ederek setlere yeniden dönmeye karar verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin