Cem Belevi "Benden Ne Olur" kadrosunda!

Kitap uyarlaması olacak olan Benden Ne Olur filminin kadrosuna yeni isim dahil oldu.

Merve Mutlu
05 Ağustos 2020 - 16:25
Gündem

Sosyal medyanın sevilen isimleri arasında yerini alan Aslı Kızmaz'ın Benden Ne Olur adlı kitabından aynı isimle uyarlanarak beyazperdeye aktarılmaya hazırlanan ve ana karakter olan Sertab'ı başarılı ve güzel oyuncu Hazal Kaya'nın canlandıracağı Benden Ne Olur filminin hazırlıkları devam ediyor.

20-08/05/cem-belevi.jpg

Hayatının bir bölümünü "Benden Ne Olur" sorusu ile geçiren cesur bir kadının her satırında şaşırtan hikayesini konu alan kitaptan uyarlanacak olan film “Markaların durmadan, inanılmaz büyük işler başarmış kadınların hikâyelerini paylaşmalarını anlamıyorum. Onları kendi hayatıma davet etmek istiyorum. Bir rimelin daha çok satılması için verdiğim emeği görseniz, adıma şarkılar yazar, beni “işte kadının gücü” isimli reklam filmlerinize konu edersiniz. Ama varsa yoksa beyin cerrahları, sporcular, bir de şarkıcılar.” diyen bir kadının yaşamını konu alacak. Onur Tuna'nın da başrolde Kaya'ya eşlik edeceği filme son katılan isim de İnadına Aşk ve Kalk Gidelim dizilerinde rol alan sevilen oyuncu Cem Belevi oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin