Cansu Dere'den heyecanlandıran yeni dizi açıklaması...

Başarılı kadın oyuncu Cansu Dere'den hayranlarını heyecanlandıran yeni dizi açıklaması geldi. İşte detaylar...


25 Ocak 2019 - 15:39
Magazin

Anne, Ezel, Sıla, Güz Yangını gibi sevilen dizilerde rol alan ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Cansu Dere'den, hayranlarının heyecanlı bir bekleyişe girmesine sebep olacak yeni dizi açıklaması geldi!

 

Cansu Dere'den yeni dizi açıklaması!

Hürriyet'te yer alan habere göre Cansu Dere geçtiğimiz gün bir bankanın çıkışında görüntülendi. Son olarak bir internet fenomeni haline gelen Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Nevra karakteri ile başarısına başarı katan sevilen isim kendisine yöneltilen soruları ayaküstü yanıtladı ve yeni bir dizi projesinin olabileceğine dair çeşitli açıklamalarda bulundu...

Şu aralar sakinim. Dinleniyorum. Şahsiyeti yaptım en son, aklımda var bir şeyler. Okuduğum bir dizi hikayesi var. Hikayeyi dinledim senaryosunu bekliyorum...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin