Cansu Dere'nin yeni dizisinin adresi belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı...

Başarılı kadın oyuncu Cansu Dere'nin yeni dizisi hakkındaki ilk detaylar Acun Ilıcalı tarafından paylaşıldı...

Nurşah
05 Temmuz 2019 - 13:15
Gündem

Televizyon ve sinema ekranlarının başarılı oyuncusu Cansu Dere'nin yeni dizi projesi bir süredir büyük bir merakla bekleniyordu! Sezon boyunca sık sık yeni dizi ve proje iddiaları ile gündeme gelen Cansu Dere'nin yeni sezondaki adresi belli oldu!

19-07/05/cansu-dere-fatih-aksoy-yeni-dizi.jpg

Cansu Dere tv8'de!

Ezel, Anne, Şahsiyet gibi çok izlenen dizilerde rol alarak başarısını kanıtlayan Cansu Dere'nin yeni dizi projesi uzun bir süredir heyecanla bekleniyordu. Son olarak puhutv platformunun Şahsiyet dizisinde rol alan Dere'nin, önümüzdeki sezon bir Netflix dizisinde rol alacağı gündeme gelmişti. Cansu Dere, bu konu ile ilgili açıklama yaparak televizyon dizisi hazırlığında olduğunu belirtmişti...

Sevilen oyuncu, önümüzdeki sezon tv8 ekranlarında yer alacak. Geçtiğimiz sezon yine tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinin yapımcılığını yapan Fatih Aksoy, Cansu Dere'nin rol alacağı dizinin de yapımcısı olacak. Gel Yazın Konuşalım adlı programa katılan Acun Ilıcalı, heyecan uyandıran haberi izleyiciler ile paylaştı... Merak uyandıran dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin