Tek Yürek dizisinden final kararı geldi!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek final kararı ile gündeme geldi! Dizi ne zaman bitiyor?

Nurşah
05 Temmuz 2019 - 14:32
Gündem

Oyuncu kadrosuna Hilmi Cem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar, Vildan Atasever gibi sevilen isimlerin yer aldığı gençlik ve spor türündeki dizi Tek Yürek final kararı ile gündeme geldi! Tek Yürek final ne zaman yayınlanacak?

19-07/05/tek-yurek-final-yapiyor.jpg

Tek Yürek final yapıyor!

Kadrosuna geçtiğimiz günlerde Burak Tozkoparan, Su Kutlu ve Buse Meral'in de dahil olduğu Tek Yürek dizisinden beklenmedik bir karar geldi! Zeytinburnu gençlerinin gerçek hikayesinden yola çıkılarak etkileyici ve sıcacık bir konu ile izleyici karşısına çıkan Tek Yürek final yapıyor...

19-07/05/tek-yurek-ne-zaman-final.jpg 

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, sevilen dizi, ekrana gelecek olan 22. bölümü ile izleyicilerine veda edecek. Yaz boyunca ekranda kalması planlanan Tek Yürek dizisinin final sebebine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Düşük reyting oranlarının bu kararın alınmasında önemli bir etken olabileceği düşünülüyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin