Game of Thrones sinema filmine Diriliş Ertuğrul'dan transfer! Alper Atak kadroda!

Game of Thrones dizisi sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkacak! Türkiye'den bir oyuncu da merakla beklenen filmde rol alacak...

Nurşah
05 Temmuz 2019 - 15:21
Kültür Sanat

Geçtiğimiz aylarda final yaparak tüm dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones dizisi sinema filmi ile izleyici karşısında olmak için hazırlıkları başlattı! Büyük bir merak uyandıran Game of Thrones filminde Diriliş Ertuğrul'un sevilen ismi Alper Atak da yer alacak!

19-07/05/game-of-thrones-sinema-alper-atak.jpg

Game of Thrones dizisine Diriliş Ertuğrul'dan transfer

Dünya çapında büyük bir heyecanla takip edilen Game of Thrones dizisi çok konuşulan bir finalle geçtiğimiz ay izleyicilerine veda etti... Final yapmasına rağmen macerasını sonlandırmayan Game of Thrones sinema filmi ile tekrar büyük bir fırtına estirmek için hazırlıklar yapıyor...

19-07/05/alper-atak-game-of-thrones-filmi.jpg

Henüz net bilgilerin paylaşılmadı sinema filminde Diriliş Ertuğrul dizisinde Antheus ve Payitaht Abdülhamid dizisinde Holo Paşa karakterlerini canlandıran Alper Atak da rol alacak. Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan başarılı oyuncu Game of Thrones filmi ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Game of Thrones’un sinema filmi için gelen davet üzerine gittik görüşmelerimizi yaptık. Sinema filminde benimle çalışacaklarını söylediler. Şimdi kendilerinden çekimler için haber bekliyorum. Oynayacağım rol de belli ama sözleşmem gereği bunu söylemem doğru olmaz. Benim için çok heyecan verici. Görüşme süreci de güzel bir tecrübe oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin