Netflix ve BBC ortak yapımı olan Dracula'dan ilk görseller paylaşıldı!

Sherlock'un yaratıcıları Dracula için kolları sıvadı, paylaşılan fotoğraflar heyecan yarattı.

Merve Mutlu
05 Temmuz 2019 - 15:30
Kültür Sanat

Dünyaca sevilen bir proje olan Sherlock adlı yapımın yaratıcıları olan Steven Moffat ve Mark Gatiss'in kült projesi olan Dracula için hazırlıklar devam ediyor. 

19-07/05/bram-stoker.png

BBC ve Netflix tarafından ortak yapım olarak karşımıza çıkacak olan proje şimdiden merak uyandırmaya başladı. Daha önce çok kez ekranlara aktarılan Dracula bu kez de Dracula'yı Doğu Avrupa'daki kökenlerinden Van Helsing'in soyundan gelenlerle yaptığı mücadelelere ve daha da ötesine götürecek. 

Dracula'yı kim canlandıracak?

Kült bir edebi yapım olan Dracula'nın BBC ve Netflix ortaklığında hazırlanan uyarlamasında, bilindik Dracula karakterini de kimin canlandıracağı merak konusuydu. Karakteri üstlenen oyuncu, Altın Palmiye ödüllü The Square ile dünya çapında ünlenen Claes Bang oldu. 

19-07/05/cla.jpg

Canlandıracağı bu rolle ilgili olarak: "Bu ikonik ve aşırı ilginç karakteri canlandıracağım için çok heyecanlıyım. Evet şeytanın ta kendisi belki ama karizmatik, zeki, hazırcevap ve seksi de.” diyen oyuncunun rol alacağı bu yapım, her biri ortalama bir film uzunluğunda olan 3 bölümden oluşacak sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dracula'dan ilk fotoğraflar geldi!

hollywoodreporter'ın haberine göre: Bram Stoker'in klasik romanından ilham alan dizide, dünyayı kötülüğü seksi yapan vampir Dracula izleyici ile yeniden tanışacak. 1897'de Transilvanya'da kan içen Kont, Victoria Londra'ya karşı planlarını çizecek.

Hazırlıklar tamamlandıktan sonra Birleşik Krallık'taki BBC'ye ve dünyadaki Netflix'e yayın yapacak olan diziden gelen ilk görseller de şöyle:

19-07/05/netf.jpg

19-07/05/dracula.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin