Cansu Tuman Öğretmen dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Fox ekranlarının yeni dizi projesi Öğretmen'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
12 Şubat 2020 - 17:07
Gündem

Başrolünde İlker Kaleli'nin yer aldığı ve Fox ekranlarında yayınlanacak olan ve Japon yapımı Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinden uyarlanan Öğretmen dizisinin tanıtımı izleyici beğenisine sunulmak için gün sayarken, oyuncu kadrosunda yer alan bir isim daha belli oldu. 

20-02/12/retmen-dizisi.jpg

Sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Beran Soysal, Ezgi Gör, Göksu Melek Ulucan ve Efekan Can gibi isimler de yer alıyor. 

Cansu Tuman Öğretmen dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-02/12/cansu-tuman-1581517256.png

Başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Tülin Özen'in canlandırdığı Arzu karakterinin gençliğini canlandıran Cansu Tuman da Öğretmen dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden biri oldu. 

Cansu Tuman kimdir?

20-02/12/cansu-tuman.jpeg

Cansu Tuman 1994 doğumludur. İstanbul Kültür Üniversitesinde eğitimine devam etmektedir. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde temel ve ileri oyunculuk dersleri almıştır. Arka Sokaklar ve Kiralık Aşk gibi dizilerde de rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin