Defne Samyeli, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı hakkında konuştu!

Başarılı ve güzel isimden eski sevgilisinin ilişkisine ilişkin açıklama geldi.

Merve Mutlu
12 Şubat 2020 - 10:03
Magazin

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkı, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkili aşklarını inkar etmemiş, birlikte görülmekten de kaçınmamışlardı. Haklarında evlilik kararı geleceği iddia edilen ikilinin ayrılığı ise herkesi şoke etmişti. 

20-02/12/cem-yilma-z.jpg

Bu gelişmelerin hemen ardından, İbrahim Selim'in YouTube kanalındaki programa katılan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kimi stalkladığı sorusuna, "Serenay'a bakınca dalıp gidiyorum." itirafında  bulunmuştu. Bu sözler de magazin gündemini meşgul etmiş ve Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya aşk itirafı sayılmıştı. Sarıkaya'nın da programın kulisinde olduğu da konuşulanlar arasındaydı.

Tam bunların üzerine Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Atina sokaklarında baş başa görüntülendi. Atina'dan tek başına dönen Sarıkaya ise aşk iddialarına "Her şey gördüğünüz gibi." diyerek itirafta bulundu. Defne Samyeli'nin sessiz kaldığı ve "Gerekli görürsem konuşurum." dediği ilişki hakkında ilk kez tv100'e konuştu. 

20-02/12/defne-samyes.png

İşte Samyeli'nin konuşmaları: "Size magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı önyargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslarla ilgili açıklama yapmış işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem siz de beni mazur görün"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin