Carol Burnett yeni bir komedi ile ekranlara dönebilir

Komedyen Amy Poehler'ın komedi dizisi projesinde Carol Burnett'in başrol olma ihtimali var.

Berfu Özlen
07 Şubat 2017 - 12:52
İptal - Onay

Entertainment Weekly'nin haberine göre, ABC, Amy Poehler'ın senaryosunu yazacağı bir komedi dizisi için Carol Burnett ile görüşme halinde.

İsmi Household Name olacak olan dizi, hayallerindeki evi satın alma sürecindeki bir ailenin, garip olaylar neticesinde, enteresan bir eski aktrist olan evin bir önceki sahibi ile beraber yaşamak zorunda kalmasının komik hikayesini anlatacak. Dizide Burnett, evin önceki sahibi olan yaşlı oyuncuyu canlandıracak.

Man Men'in yaratıcı kadrosundan olan Michael Saltzman'ın yapımcılığını yapacağı dizinin senaryosunu Amy Poehler, Brooke Posch ve Michael Pelmont yazacak.

Yıllar sonra televizyona dönüş

Her ne kadar bu proje Burnett'in ilk sit-com'u olacak olsa da, ünlü aktrist için televizyon pek de yeni değil. 11 sene boyunca süren ve kendisine Emmy kazandıran 1967 yapımı The Carol Burnett Show büyük başarı kazanmıştı.

Dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin