Lex Luthor'un savaş kostümü görücüye çıktı

Supergirl'ün yayınlanan yeni fragmanında Lex Luthor'un kostümü görülüyor.

Berfu Özlen
07 Şubat 2017 - 14:30
Yeni Bölüm

CW dizisi Supegirl, Guardian gibi yeni de olsalar, Lillian Luthor gibi eski de olsalar son sezonunu karakter gelişimine harcamıştı. Dizinin en önemli karakterlerinden biri şüphesiz ki Lillian'ın kızı ve Lex'in kız kardeşi olan Lena Luthor'dur. Lena her ne kadar ailesinin "kötü" ismini taşısa da, Supergirl ile beraber çalışım iyi birşeyler yapabilmek adına annesini bile hapse attırmayı göze almıştı.

Lena suçlu mu?

Gelecek bölüm için yayınlanan fragmanda Lena'nın annesi ve Metallo'yu hapistan kaçırdığı ima edilse de, Lena'nın suçlu veya suçsuz olduğunu henüz bilemiyoruz. Fragman aynı zamanda iyi ve kötünün arasındaki çizgiyi gittikçe inceliyor ve Superman çizgi-romanlarından "tanıdık" bir silah görünüyor.

Savaş çanları çalıyor

Fragmanda Lena, Lillian ve Metallo'yu ve Lena'nın masumiyetinin Kara ve James arasında bir tartışmaya neden olduğunu görüyoruz. Fragmanın 10. saniyesinden itibaren de Lex Luthor'un savaş kostümü ekranlara geliyor. Bu da elbette ki ana karakterimiz için kötü bir haber!

Gelecek bölümde neler olacağını sabırsızlıkla bekliyoruz. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin