Carol's Second Act 2. sezon olacak mı? CBS kararını verdi!

Patricia Heaton'lu hastane komedisi Carol's Second Act'ın geleceği belli oldu! Yayıncı kanal CBS diziye ikinci sezon onayı vermedi ve diziyi resmen iptal etti! Detaylar...

"Hayallerini takip etmek en iyi ilaçtır..." sloganıyla yayın hayatına başlayan CBS komedisi "Carol's Second Act"ın ikinci sezonunun olup olmayacağı belli oldu!

CAROL'S SECOND ACT DİZİSİ İPTAL EDİLDİ!

Emmy ödüllü Patricia Heaton'un varlığına rağmen eleştirmenlerden büyük ölçüde olumsuz yorumlar alan hastane komedisi için yeni sezon onayı çıkmadı ve dizi resmen iptal edildi! Buna göre Carol's Second Act'ın 2. sezonu olmayacak!

Dizinin iptali aslında beklenen bir gelişmeydi. Çünkü ilk sezonun izlenme oranları geleceğe yönelik olumlu bir ışık vermiyordu.

20-05/07/carols-second-act-iptal-edildi.jpg

CAROL'S SECOND ACT'IN IŞIK VERMEYEN REYTİNGLERİ

18 bölümden oluşan ilk sezon 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.63 reyting oranı ve 4.99 milyon izleyici ortalaması ile tamamlanırken; bu rakamlar diziyi CBS'in 2019-20 yayın sezonundaki en düşük reytingli dizisi durumuna düşürmüştü.

Kanalın bir önceki sezonunda aynı zaman diliminde yayınlanan Murphy Brown'un yeni versiyon dizisi, Carol's Second Act'a kıyasla daha iyi sonuçlar elde etmişti.

"CAROL'S SECOND ACT" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

İki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra 50 yaşına geldiğinde hayalindeki mesleği yapmaya karar verip doktor olmak için Loyola Memorial Hastanesi'nde stajyer doktor olarak işe başlayan Carol Kenney (Heaton) ve iş arkadaşlarının maceralarını enkranlara yansıtan yapımın oyuncu kadrosunda Heaton'a Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Ashley Tisdale (Jenny), Lucas Neff (Caleb) gibi isimler eşlik ediyor.

20-05/07/carols-second-act-tanitimi.jpg

Emily Halpern & Sarah Haskins ikilisinin kaleminden çıkan yapımın yürütücü kadrosu ise bu ikili birlikte Patricia Heaton, Aaron Kaplan, Dana Honor, Rebecca Stay, Adam Griffin, David Hunt ve Pamela Fryman'dan oluşuyor.

"Carol's Second Act" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin