After Life 3. sezon gelişmesi! Netflix dizinin geleceğini belirledi!

Usta komedyen Ricky Gervais'in Netflix'te yayınlanan komedi-drama dizisi After Life'ın geleceği belli oldu. İkinci sezonu geçtiğimiz haftalarda yayınlanan diziye resmi 3. sezon onayı çıktı! Detaylar...

Yaklaşık iki hafta kadar önce ikinci sezon bölümleriyle Netflix'e gelen Ricky Gervais'in alaycı, muzip ve duygusal dizisi "After Life" ile ilgili güzel bir haberimiz var!

NETFLIX'TEN AFTER LIFE İÇİN 3. SEZON MÜJDESİ!

After Life yeni bölümleriyle geri dönecek! Diijital yayın platformu Netflix, diziye resmi 3. sezon onayını verdi.

İlk iki sezonu altışar bölümden oluşan After Life'ın yeni sezon bölüm sayısı ve yeni sezon çekimlerine ne zaman başlanacağı konusunda şimdilik bilgi verilmedi. Dizinin ilk sezonu 08 Mart 2019'da, ikinci sezonu ise 24 Nisan 2020'de izleyiciyle buluşmuştu.

20-05/07/after-life-3-sezon-duyurusu.jpg

RICKY GERVAIS'TEN NETFLİX'E YENİ DİZİ PROJELERİ GELECEK!

After Life'ın onay haberi ile birlikte Gervais ve Netflix arasındaki yeni iş ortaklığı da duyuruldu. Buna göre The Office, Extras, Life's Too Short, Derek gibi dizilerle tanınan İngiliz komedyen Gervais, senaryolu yeni projeler üretme konusunda Netflix ile birden fazla yılı kapsayan yeni bir anlaşmaya imza attı.

Hikayesi kurgusal bir kasaba olan Tambury'de geçen komedi-drama karışımı After Life, karısının ölümünü kabullenmekte zorlanıp hayata bakış açısında değişimler baş gösteren gazete yazarı Tony'nin (Gervais), kendisine yardım etmek isteyenleri uzaklaştırmak için hırçın bir yeni kişiliğe bürünmesini konu ediniyor.

20-05/07/after-life-dizi.jpg

Dizinin ikinci sezon sezon hikayesinde Tony, Lisa'nın yasını tutmaya devam etmesine ve hayata yeni bir başlangıç yapmakta zorlanmasına rağmen sevecen bir insan olmaya, çevresindeki insanlarla daha sıcak ilişkiler kurmaya karar vermiştir ancak mutlu olma konusunda halen sıkıntıları vardır.

"AFTER LIFE" KADRO BİLGİLERİ

Ricky Gervais, Tony Way, Tom Basden'in başrollerinde yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda bu isimlere Diane Morgan, Mandeep Dhillon, David Bradley, Kerry Godliman, Penelope Wilton, Jo Hartley, Paul Kaye, Roisin Conaty, Ashley Jensen, Joe Wilkinson, David Earl, Ethan Lawrence eşlik etmekteler.

Derek Productions Limited'in yapımcılığını üstlendiği After Life'ın yapımcılığını Charlie Hanson üstlenirken; projenin yürütücü yapımcılığını Ricky Gervais ve Duncan Hayes üstleniyorlar.

"After Life" (Netflix) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin