Çarpışma 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı Kadir'in babası Cansız ortaya çıktı!

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 15:09
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın rol aldığı, Onur Saylak, Merve Çağıran gibi isimlerin de başarı ile eşlik ettiği, show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

Çarpışma yeni bölümünde Cansız karakteri ile diziye dahil olan Ali Sürmeli de ilk kez görüldü.

Çarpışma yeni bölümde neler olacak?

19-03/05/arpisma.png

Çarpışma'nın yeni bölümünde: Kadir Adalı, Veli'den annesi Asiye'nin yerini öğrenerek onu görmeye gitti. Veli'nin de söylediği ismi olan Yusuf'u kullanarak içeri giren Kadir Adalı, annesi ile ilk kez karşı karşıya geldi. Annesinin de ilk bakışta tanıdığı Adalı, "Siz hiç oğlunuzu terk ettiniz mi?" sorusu ile annesini gözyaşlarına boğuyor. "Yusuf, oğlum, gitme!" diyen Asiye'ye Adalı'nın cevabı ise, "Kadir benim adım, Kadir. Benim adım Yusuf değil."oluyor. 

19-03/05/zeynep.png

Zeynep ile Asiye'nin konuşmaları dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak. Asiye'nin "Bak Cansız iyi bir adam değil. Ama oğlumun babası. Önünde sonunda ona gerçeği.." derken Zeynep, "Söylemeyin!" diyerek Asiye'yi şaşırtıyor. Bunun nedenini açıklayan ise Veli oluyor. Adalı'nın eşi ve çocuğunun ölmesine neden olan patlamanın sorumlusunun Cansız olduğunu bilen Veli, "Cansız'la Kadir'i buluşturduğun gün, Kadir kendi öz babasının katili olacak" sözleri Asiye'yi korkutuyor. 

19-03/05/cansizzz.png

Cansız'ı bulmak ve intikam almak için yeminler eden Adalı'nın ise öfkesi her geçen gün artmaktadır. "O her nefes aldığında benim ciğerimden bir parça kopuyor" diyen Adalı, Cansız'a adım adım yaklaşıyor. 

Cansız ise bu bölümde ilk kez ortaya çıkıyor. 

19-03/05/cansiz-1551788631.png

Çarpışma dizisi 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin