Yüzleşme Seda Belkıs (Gözde Çığacı) kimdir?

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Seda Belkıs kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 14:22
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Savcı Seda Belkıs kimdir? Gerçek adı nedir?

Yüzleşme Savcı Seda Belkıs kimdir?

19-03/04/seda-belkis.png

Seda Belkıs, kasabadaki cinayetleri araştıran kasabanın savcısıdır. 6 ay önce Kalender'e ataması yapılmıştır. Şimdiye kadar eline gelen her davayı çözen zeki bir savcı olan Seda, Kalander’de geçmişte yaşanan tüm cinayetlerin sorumlusunu bulmaya çalışacak ve suçluları cezalandırmak için çalışacak

Yüzleşme dizisinde Savcu Seda Belkıs karakterini Gözde Çığacı canlandırmaktadır. 

Gözde Çığacı kimdir?

19-03/04/gozde-c.png

Gözde Çığacı, 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Kuzey Güney dizisi ile yaşayan Gözde Çığacı; Kördüğüm, Yılanların Öcü, Bugünün saraylısı, Sen de Gitme, Ana Yüreği ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin