Yüzleşme Zümrüt Karaca (Yeşim Ceren Bozoğlu) kimdir?

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Zümrüt kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 14:20
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Zümrüt kimdir? Gerçek adı nedir?

Yüzleşme Zümrüt Karaca kimdir?

19-03/04/zk.png

Zümrüt Karaca, Gonca'nın halasıdır. İntikam alması için her zaman yanında ve destekçisidir. Akıllı, güçlü, güzel ve tehlikeli bir kadın olan Zümrüt'ün eskiden hemşire olduğu bilinmektedir. Oldukça gizemli bir kadın olan Zümrüt, sadece Masal'ın intikamı için uğraşıyor görünse de Masal ile birlikte kendi intikamını da alacaktır. 

Yüzleşme dizisinde Zümrüt Karaca karakterini Yeşim Ceren Bozoğlu canlandırmaktadır. 

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

19-03/04/yescer.png

29 Temmuz 1975 doğumlu ve Macaristan kökenli olan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun büyük dedesi, Sadrazam Ali Paşa nam-ı diğer Çorlulu Ali Paşa'dır. Dedesi ise Türkiyenin dördüncü Cumhurbaşkanı olan Cemal Gürsel'in emri ile dört ay içinde ilk yerli otomobili, yani Devrim Arabalarını üreten mühendis gurubunun başkanı Emin Bozoğlu'dur.

Nişantaşı ve Selamiçeşme'de geçen çocukluk ve ilk gençlik yıllarından sonra, Ata Koleji'nde tiyatroya başlar.Sonra ailecek İzmir'e taşınırlar. Özel Türk Koleji'ni tercih etmesinin sebebi, muadil okullar arasında en iyi ve en yeni tiyatro salonuna Özel Türk Koleji'nin sahip oluşudur. Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünü kazanır ve başarı ile mezunu olur. Üniversite hayatı boyunca birçok oyunda oynar.

Mezun olduğu sene Karşıyaka Açıkahava Sahnesi'nde uluslararası üne sahip Varlam Lali Nikoladze'nin yönettiği tek kişilik oyununu "Kadınlar"ı 2000 kişiye karşı oynarken oyunculuk yeteneği artık İstanbul'dan duyulmaya başlamıştır. Bu oyundaki performansıyla Cumhuriyet gazetesinin yılın en iyi genç kadın oyuncusu olarak değerlendirilir. Aile dostlarının "Artık senin İstanbul'a gelmen şart" demesi ile de kendini İstanbul'da bulur.

İlk olarak Atilla İlhan'ın Kurtlar Sofrası adlı TRT filminde oynadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin