Yüzleşme Ayşegül (Gülsim İlhan Ali) kimdir?

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Ayşegül kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
05 Mart 2019 - 14:07
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Yüzleşme dizisi, kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Yüzleşme Ayşegül kimdir? Gerçek adı nedir?

Yüzleşme Ayşegül kimdir?

19-03/04/gulsim.png

Ayşegül, Gonca'nın çocukluk arkadaşıdır. Kasabadaki pastanenin sahibidir ve Masal olarak kasabaya dönen Gonca'nın yine en yakın arkadaşı olacaktır. 

Yüzleşme dizisinde Ayşegül karakterini Gülsim İlhan Ali canlandırmaktadır. 

Gülsim İlhan Ali kimdir?

19-03/04/ali-ilja-u.png

993 yılında Bulgaristan’da dünyaya geldi. Çocukluğu Bulgaristan’da geçen Gülsim İlhan Ali Bulgaristan’da düzenlenen Super Model Yarışması’na katıldı ve bu yarışmada Ford Modeli seçildi.

İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında yayınlanan Son Yaz Balkanlar 1912 adlı dizi ile yaşadı. Oyuncu 2015 yılında yayınlanan ve TRT1 ekranlarında 4 bölümlük mini dizi olarak yayınlanan Seddülbahir:32 Saat adlı dizide Hemşire rolü ile izleyici karşısına çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin