Cem Belevi Kalk Gidelim dizisinde!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim kadrosuna sevilen oyuncu ve müzisyen Cem Belevi'yi dahil etti!

Nurşah
05 Mart 2019 - 13:45
Gündem

Her cumartesi akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan sevilen komedi dizisinin yeni bölümlerinde sürpriz bir oyuncu ile karşılacağız. Pop müziğinin sevilen ismi ve yetenekli oyuncu Cem Belevi Kalk Gidelim dizisi ekibine katıldı!

19-03/05/kalk-gidelim-sinan-cem-belevi.Jpeg

Cem Belevi Kalk Gidelim dizisi kadrosunda!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisine geçtiğimiz bölümlerde Nilay Deniz ve Sinan Albayrak dahil olmuştu. Sevilen dizi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor ve bu yoldaki yeni ismi ise Sinan karakteri ile Cem Belevi oldu...

19-03/05/cem-belevi-kalk-gidelim.jpg 

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Belevi, geçtiğimiz dönemlerde İnadına Aşk ve Rengarenk adlı dizilerde rol alarak müzisyenliğin yanında oyunculuğa da yetenekli olduğunu kanıtlamıştı. Sevilen isim yeni dizisi ile ilgili olarak "Sinan, aşkının peşinden koşan tutkulu, mert ve dürüst ve eğlenceli bir karakter bu güzel karakteri böylesine deneyimli bir kadroda oynama fikri beni çok heyecanlandırıyor." diyerek hislerini dile getirdi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin