Çarpışma Asiye Karaca kimdir?

Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma, konusu ve kadrosuyla oldukça ilgi çekiyor. Çarpışma Asiye Karaca kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
29 Ocak 2019 - 17:18
Yeni Bölüm

Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma, konusu ve kadrosuyla oldukça ilgi çekiyor. Çarpışma Asiye Karaca kimdir? Gerçek adı nedir?

Çarpışma Asiye Karaca kimdir?

19-01/29/aar.png

Asiye Karaca, Kadir Adalı'nın öldü sandığı ve hasretle aradığı annesidir. Yıllar sonra Asiye'nin ölmediğini öğrenen Adalı, annesi Asiye'ye ulaşmak isteyecektir. 

Çarpışma dizisinde Asiye Karaca karakterini Şebnem Sönmez canlandırmaktadır. 

Şebnem Sönmez kimdir?

19-01/29/ebenm.jpg

5 Haziran 1968 doğumlu olan oyuncu, Lisedeyken Pendik Gençlik Tiyatrosu'nda ilgi alanını geliştirmiş, Kartal Sanat Tiyatrosu, Taner Barlas Mim Tiyatrosu gibi topluluklarda oynamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı bitiren sanatçı, Dormen Tiyatrosu'nda da çalıştı. Daha sonra tv dizilerinde rol alan Şebnem Sönmez, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde de görev yaptı. Çeşitli anaokulları, ilkokul ve liselerde, drama öğretmenliği ve 1985'te sınıf öğretmenliği yapan sanatçı, Olgun Şimşek'le bir süre evli kaldı. 1991-1993'te kendi okulunda "Yaz Tiyatrosu" adı altında bir ekip kurdu ve bu çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin