Çukur dizisinden Ayşen Gruda için anlamlı mesaj...

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yuman Ayşen Gruda'yı unutmadı!

Nurşah
29 Ocak 2019 - 15:25
Gündem

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olan Çukur dizisi geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Türk televizyonlarının usta ismi Ayşen Gruda'yı unutmadı!

19-01/29/ukur-aysen-gruda-anma.jpg

Çukur'dan Ayşen Gruda'ya selam!

Yeşilçam sinemasının ve televizyonların usta ismi Ayşen Gruda geçtiğimiz çarşamba günü 74 yaşındayken hayatını kaybetti. Ekranların unutulmaz ismi Ayşen Gruda'nın ölüm haberi gündemin baş köşesine yerleşti. Usta sanatçı ile çalışan oyuncular kendi sözleri ile onu anarken Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çukur Ayşen Gruda için hoş bir sahneye yer verdi...

19-01/29/ukur-aysen-gruda.jpg

Dizinin izleyici karşısına çıkan son bölümünde Ayşen Gruda ile Kemal Sunal'ın sevilen filmi Çöpçüler Kralı filmine atıfta bulunuldu. Ekrana gelen sahnedeki Ayşen Gruda'nın resminin bulunduğu duvarda yazan "Cennete gidecekmiş iki gözümün çiçeği" yazısı izleyenlerin duygusal anlar yaşamasına sebep oldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin