Çarpışma final tarihi açıklandı! Ay Yapım imzalı dizi ne zaman final yapacak?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın final tarihi açıklandı! Sevilen dizi ne zaman final yapacak?

Nurşah
22 Nisan 2019 - 14:35
Gündem

Show Tv ekranlarında her perşembe akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan Çarpışma dizisinin final tarihi açıklandı... Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Çarpışma ne zaman final yapacak? İşte detaylar...

19-04/22/arpisma-final-mi.jpg

Çarpışma ne zaman final yapacak?

Oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Onur Saylak ve Elçin Sangu gibi sevilen isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisi sık sık erken final iddiaları ile gündeme geliyordu... Bir sezon olarak planlanan dizinin final tarihi de belli oldu!

19-04/22/arpisma-final-ne-zaman.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; aksiyon dolu bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Çarpışma 30 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 24. bölümü ile ekranlara veda edecek... Final bölümünün diğer bölümler kadar heyecanlı olacağı ve başrol karakterlerinden ölenlerin de olacağı söylentiler arasında yer alıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Çarpışma dizisinin ekrana gelen tüm bölümlerinin reyting sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin