Feridun Bozdeveci Çukur'un kadrosunda!

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
22 Nisan 2019 - 14:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli (Yamaç), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu) ve Necip Memili'nin (Cumali) yer aldığı; Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi usta isimleri de kadrosunda buluşturan Çukur'un kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

19-04/22/feridun-bozdeveci.png

Gökhan Horzum'un senaryosunu yazdığı ve 27 Mayıs tarihinde sezon finali yapacak olan Ay Yapım imzaslı Çukur dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Yeni sezonda diziden ayrılan ve ayrılacak olan oyuncular diziye damgasını vururken, bir yandan da diziye yeni katılan oyuncular da dikkat çekiyor. Oyuncu Feridun Bozdeveci Çukur dizisinin kadrosuna katılan oyunculardan biri oldu. 

Dizide Süleyman karakterini canlandıracak olan Feridun Bozdeveci'nin nasıl bir karakterle ekranlarda olacağı henüz bilinmiyor..

Feridun Bozdeveci kimdir?

19-04/22/bozdeveci.png

Denizli doğumlu olan Bozdeveci, 1985 doğumludur. 2007 yılında üniversiteye başlayan Feridun Bozdeveci, Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimine devam etmektedir.. Özel sahne eğitimleri sırasında hocalarının tavsiyesiyle kamera önü oyunculuğuna başlamıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin