Avlu yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Neler olacak? Oktay ölecek mi?

Star tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Avlu'nun yeni bölümünde neler olacağını sizler için derledik. İşte detaylar..

Merve Mutlu
22 Nisan 2019 - 13:26
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) rol aldığı, Ayça Damgacı, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Nergis Öztürk gibi isimleri de kadrosunda buluşturan Avlu dizisinin yeni bölümünde neler olacağı sorusunu sizler için cevapladık!

19-04/22/avlu-39.png

Avlu son bölümde özeti..

Yapımcılığı Limon Yapım tarafından üstlenilen ve Star tv ekranlarında 2 sezondur başarılı ile yol alan Avlu dizisinin son bölümünde: Deniz'in öldü sandığı, ilk ve aslında tek aşkı Oğuz Okan'ın ölmediği ortaya çıkmış, Oğuz Deniz'i ziyarete gelmişti. Deniz'in görüşü erken bitirip bir şey demeden çıkıp gittiği bölümde Oğuz hiçbir şey yapmazken, Zerrin müdür Deniz'i meşgul etmek için Oğuz'u Deniz'in hayatına yeniden sokmak için adım atmıştı. 

19-04/22/oktay.png

Son bölümün en kritik sahnelerinden biri de Oktay ile bir tesadüfmüş gibi tanışan ve arkadaş olan Necdet'in aslında Kudret'in adamı olduğunun Oktay tarafından fark edilmesi oldu. Tolga Komiserden aranan kişinin fotoğrafını isteyen Oktay, Kilyos'ta Necdet ile buluştu ancak maalesef telefonu çekmediği için fotoğrafı alamamıştı. 

Kendisinin kim olduğunu anlayan Oktay'a saldıran Necdet ise Oktay'ın uçuruma düşmesine neden oldu. 

Avlu'nun yeni bölümünde neler olacak?

Avlu'nun 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda: Oğuz ile Deniz'in yeniden görüştükleri görülüyor. Oğuz'un, "Gördüm ki hayat seni de benim gibi yarım bırakmış, eşitlemiş ikimizi" dediği Deniz'in, "Sen benim kabuk bağlamış yaramsın, o yaralar bir daha açılırsa, güçsüzleşirim." dediği anlar izleyenlerin gözünü dolduracak. 

19-04/22/zerrin.png

Zerrin'in sona yaklaştığını fark etmesi, yapacağı hamleleri daha da sertleştirecek. "Ben ölmeyeceğim, onlar ölecek." sözleri ile elinde bir zehir şişesi tutması ise cezaevindeki tüm düşmanlarını korkunç bir hamlenin beklediğinin habercisi oldu. 

Hapishanede iki taraf arasındaki gerilim ise son noktaya ulaşıyor. Deniz ile yaptıkları plan nedeniyle fikir ayrılığı varmış gibi davranarak Deniz'in sözünü dinlemek yerine Kudret'e saldıran Azra, bir yandan Kudret'i alt etmek isterken bir yandan da Oğuz'un karşısına çıkması ile yıkılan Deniz'in yanında olmaya çalışıyor.

19-04/22/avlu-33-9.png 

Nihal'i Zerrin mi öldürdü?

19-04/22/zerro.png

Kardeşi Zeynep'in ölümünden sorumlu tuttuğu herkesten tek tek intikam almak için yaşayan ve sırf bu nedenle hayatını buna göre şekillendiren Zerrin, herkesin şüpheyle yaklaştığı biri oldu. Tarot kartlarını kişilerle eşleştiren Zerrin'in, Kılıç Kraliçesi kartını Melis için seçtiği düşünülmüştü. Ancak kartın üzerinin çizili olması, o kart ile işinin bittiğini yani intikamın alındığını gösteriyordu. Kılıç Kraliçesi ile tasvir edilen kişi olan Nihal'in Zerrin tarafından öldürülmesi ihtimalini bu bölümde, Nihal'in kocası olan Murat Zerrin'e soracak.

Elinde silah ile Zerrin'in evine giden Murat, Zerrin'e "Nihal'i sen mi öldürdün?" sorusunu soruyor. Ne olacağının cevabı bilinmese de Murat karakterini canlandıran Kenan Ece'nin bu bölümün ardından diziden ayrılacak olması akıllara Zerrin'in Murat'ı öldüreceği ihtimalini getiriyor. 

Avlu Oktay öldü mü?

Necdet'in hamlesi ile yüksekten yere çakılan ve Necdet'in Zerrin'e ölüm ilanını verdiği Oktay'ın kaybı Zerrin'i delirtecek. Kontrol delisi olan Zerrin, Necdet'in kendi kafasına göre iş yapmasna oldukça sinirlenecek ve kontrolünü kaybedecek. "Oktay benimdi, ben istediğim zaman öldürecektim onu!" dediği Necdet'in, Oktay'ın cesedini bulamamış olması ve Oktay karakterini canlandıran Çağdaş Onur Öztürk'ün diziden ayrıldığı haberinin açıklanmamış olması, Oktay'ın ölmediğini, geri dönüşü ile her şeyin ortaya çıkacağını işaret ediyor gibi görünüyor.. 

Avlu 39. bölüm fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin