Çarpışma Kerem (Alperen Duymaz) kimdir?

Çarpışma dizisinde Kerem karakteri ile karşımıza çıkan Alperen Duymaz kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde...

Nurşah
22 Kasım 2018 - 15:19
Yeni Bölüm

Çukur dizisinde canlandırdığı Komiser Emrah karakteri ile izleyicinin dikkatini çeken Alperen Duymaz, Çarpışma dizisinde Kerem karakteri ile karşımıza çıkacak... Alperen Duymaz kimdir? Dizileri ve hakkında merak edilenler....

18-11/22/arpisma-kerem-kim.jpg

Çarpışma Kerem kimdir?

Alperen DuymazÇarpışma dizisinde Kerem karakterini canlandırmaktadır. Genç yaşında 5 yıl hapiste yatmıştır. Kadir hem mahalledeki ağabeyi, hem de tribündeki idolüdür. Kendine bir aile yaratmak ve özlemini duyduğu bütün duyguları bu ailede yaşamak istemektedir. Gücünü canından çok sevdiği aşkı Meral'den alır.  

18-11/22/alperen-duymaz-kimdir-carpisma.jpg

Alperen Duymaz kimdir?

3 Kasım 1992 doğumlu olan Alperen Duymaz, an itibarıyla 26 yaşındadır. Akrep burcu olan oyuncunun boyu bir metre seksen üç santim, ağırlığı ise yetmiş üç kilogramdır. Gözleri koyu kahverenginde olan oyuncunun saçları ise siyahtır. Ankara’da doğup büyümüş olan Alperen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde okumuştur.

Oyunculuk kariyerine “Bodrum Masalı” isimli proje ile profesyonel anlamda adım atmıştır ve ardından “Acı Aşk” projesi ile devam etmiştir. Televizyonda izleyici karşısına çıkıp en çok ilgi çektiği yapımlardan bir tanesi de, orijinal ismiyle “Pretty Little Liars”dan uyarlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisidir. Bu diziyle büyük bir çıkış yakalamıştır.

2016 yılında yayınlanmaya Kanal D ekranlarında başlamış olan dikkat çekici yapım Kanıt: Ateş Üstünde isimli televizyon dizisinde Duygu Şen, Ahmet Olgun Sünear, Okday Korunan gibi başarılı ve tecrübeli isimlerle birlikte rol almıştır. Çukur dizisinde canlandırdığı Komiser Emrah karakteri ile geçtiğimiz senenin çok konuşulan isimleri arasına girmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin