Çarpışma Zeynep, Cemre ve Kerem ölecek mi? Adalı patlamaya engel olacak mı?

Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümü yine nefesleri kesti. İşte son bölümün bıraktığı soru işaretleri.. Zeynep, Cemre ve Kerem ölecek mi?

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 13:33
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı), Elçin Sangu (Zeynep), Alperen Duymaz (Kerem), Melisa Aslı Pamuk (Cemre) ve Onur Saylak'ın (Veli Cevher) rol aldığı, Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın son bölümünde yaşananlar yürekleri ağızlara getirdi. 

19-04/19/adali.png

Çarpışma Zeynep, Cemre ve Kerem ölecek mi?

Eşini ve çocuğunu babası olduğunu bilmediği sorumlusu olduğu bir patlamada kaybeden Kadir Adalı bu kez de, kendisinden ve Veli'den intikam almak için gelen Ivan'ın Cansız ile iş birliği yapması nedeniyle Zeynep'i, Cemre'yi ve Kerem'i kaybetme noktasıne gelecek. Cansız'ın koordine ettiği şeyler Adalı'nın tek tek canını yakarken, Zeynep, Cemre ve Kerem'in bulunduğu arabanın altındaki bombanın, Cansız'ın yanındaki Ivan tarafından etkili hale getirilmesi bölüme damgasını vurdu. 

19-04/19/cansiz.png

Kadir Adalı olacakları anladığı anda sevdiği ve yolunun bir çarpışma ile kesiştiği insanların olduğu arabaya doğru koştu ancak bombayı etkisiz hale getirmesi, kısıtlı zaman aralığında imkansız görünüyor. Cansız'ın da tuzağın yalnızca Veli için olduğunu düşünmesi, Ivan'ın başına neler geleceği konusundaki merağı artırıyor. 

19-04/19/zeynep-ve-kerem.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin