Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

Sevilen televizyon dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu? 83. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
19 Nisan 2019 - 14:13
Yeni Bölüm

Bülent İnal'ı Sultan Abdülhamid rolü ile izlediğimiz TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu? Sevilen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

19-04/19/payitaht-abdulhamid-bu-aksam-yok-mu.jpg

Payitaht Abdülhamid bu akşam yok mu? 

Payitaht Abdülhamid normal şartlarda bu akşam 83. bölümü ile izleyici karşısında olacaktı... Fakat Berat Kandili olması nedeni ile saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında Berat Kandili Özel programı izleyici ile buluşacak... Programın ardından saat 22.00'de ise Payitaht Abdülhamid dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak...

19-04/19/payitaht-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Payitaht Abdülhamid yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Cuma akşamlarının merakla izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid yeni bölümü ile önümüzdeki hafta cuma, yani 26 Nisan akşamı saat 20.00'de izleyici karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Payitaht Abdülhamid 83. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin