Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nedim gerçeği söyleyecek!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul'un 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Cemre ve Cenk arası gerilecek, Nedim ise gerçekleri söyleyecek..

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 14:59
Yeni Bölüm

Başrollerinde Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher) ve Mine Tugay'ın (Şeniz) rol aldığı, Sera Kutlubey (Cemre), Ozan Dolunay (Cenk) ve Berker Güven (Nedim) gibi başarılı isimlerin de yer aldığı Zalim İstanbul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/19/cemre.png

Zalim İstanbul yeni bölümde neler olacak?

Zalim İstanbul dizisinin son bölümünde: Cenk, Cemre'yi kendisine şarkı söylemesi için gözleri kapalı halde sahneye çıkarmıştı. Civan da Agah ile yaptığı anlaşmanın üzerine Cansu'nın şoförlüğünü yapmaya devam etmişti. Ancak Civan, Damla'nın eski erkek arkadaşının babasının kurduğu tuzağa düşer ve bunun sonucunda hapse giriyor.

19-04/19/zalim-is.png

Yeni bölümde ise: Şeniz, Seher ve ailesini Agah'ın evde olmamasından istifade ederek evden kovar. Agah'a da kendi istekleri ile bir şey söylemeden gittiklerini söyler. O sırada Nedim'in de iyileşme anlamında ilerleme kat ettiğini fark edecektir. Cemre'nin varlığı ile hasta etmeye devam edemediği Nedim, hemşire sayesinde eskiye oranda büyük ölçüde aşama ilerlemiştir. Hatta Cemre'nin evden kovulması ile Nedim'i kötü etkileyen ilaçları yeniden vermeye çalışan Şeniz, Nedim'in büyük bir fiziksel tepki vererek engellemesi ile karşılaşacak. 

19-04/19/cansu.png

Cansu ise aylarca zengin ve yakışıklı Cenk ile evleneceğine kendisini inandıran anneannesine öfke kusar. Hayallerinin yıkılması konusunda onu suçlayan Cansu'nun Cenk ile beraber olduğu anlaşılmaya başlarken, Cansu hamile olduğunu öğrenir.. Şimdi iplerin kendi eline geçtiğini düşünen Cansu, annesine de bu haberi bir müjde verir gibi söyler.. 

19-04/19/eniz-nedim.png

Agah'ın Seher ve ailesini sormasının üzerine Nedim gelerek ilk defa konuşur ve onları Şeniz'in kovduğunu söyler. Yıllar sonra ilk kez konuşan Nedim'in bu sözleri Agah'ı çileden çıkaracaktır. 

Cenk'in kendisini gözü kapalı sahneye çıkarması Cemre'nin sinirlenmesine neden olacaktır. Cenk'in "zengin şımarık çocuğun ezberini bozan fakir tribal kız ayağı" olarak adlandırdığı yaklaşım ise Cemre için son derece gerçektir. Cenk'in Cemre'yi öpmeye çalışması ise Cenk'in kafasında kırılan bir şişe ile sonuçlanacaktır. Ceren ile Cemre arasındaki gerilim de gittikçe artacak. 

19-04/19/cemmre.png

Civan, Kerem'in babasının Agah'a kurduğu kumpas nedeniyle hapistedir. Araçtan çıkan uyuşturucuların Agah'ın başını yakacağı düşünülürken Civan Agah beyden hiç bahsetmez. Seher tüm ailesini dağılmadan bir arada tutmak için mücadele edecektir. Seher ve ailesi konusunda yalan söylediği ortaya çıkan Şeniz ise iyice köşeye sıkışmıştır ve evden kovduğu herkes yeniden eve çağırılır. 

Zalim İstanbul 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin