Killing Eve 3. sezon olacak mı? BBC America kararını verdi!

BBC America kanalının popüler dizisi Killing Eve'in ikinci sezonu sürüyor. Yeni bir sezonun olup olmayacağının kararı ise verildi.

BBC America'nın ilgi gören dizisi "Killing Eve" bir sezon daha bizlerle! Yayıncı kanal dizinin 3. sezonunu resmen onayladı.

KILLING EVE 3. SEZON DETAYLARI

2020 senesi içinde bölümlerini izleyeceğimiz yeni sezon için kamera arkasında önemli bir değişiklik yaşandı. Eleştirmenlerden övgü alan ve bunu ödül törenlerinde aldığı ödül ve adaylıklarla pekiştiren Killing Eve'in üçüncü sezonunda baş yazar, yürütücü yapımcı ve showrunner olarak dümenin başında İngiliz yazar Suzanne Heathcote (Fear the Walking Dead) bulunacak.

Böylelikle dizi; ikinci sezonda, ilk sezonun baş yazar/showrunner'ı Phoebe Waller-Bridge'den görevi devralan Emerald Fennell'ın ardından üçüncü kez kaptan değiştirmiş oluyor.

19-04/19/killing-eve-dizisi-afis.jpg

AMC Networks Eğlence Ağları Başkanı Sarah Barnett yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu diziyi ve Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw'ın bizimle olmasını çok seviyoruz. Phoebe Waller-Bridge ve Emerald Fennell bağımlılık yaratan iki eğlenceli sezonu bizlere sundu. Geçen sene yaptığımız gibi Killing Eve'i en başından yeniliyoruz ve güvenimizin bir göstergesi olarak Suzanne Heathcote'un yeni sezonun baş yazarı olacağını duyuruyoruz."

"KILLING EVE" KONUSU

Luka Jennings'in kısa öykülerine dayanarak senaryosu Fleabag'ın yıldızı-yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge tarafından kaleme alınan; psikopat bir suikastçi Villanelle (Jodie Comer) ile onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli Eve Polastri'nin (Sandra Oh) nefes kesen hikayesini ekranlara getiren Killing Eve'in oyuncu kadrosunda bu iki isme Fiona Shaw, Kim Bodnia ve Owen McDonnell gibi isimler eşlik ediyor.

19-04/19/killing-eve-bbc-america.jpg

Sid Gentle Films Ltd., BBC America ve Endeavor Content ortak yapımcılığında hazırlanan ikinci sezonun yürütücü yapımcı kadrosu Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge, Gina Mingacci, Damon Thomas, Sandra Oh ve Jeff Melvoin'den (Designated Survivor, Alias) oluşuyor.

İkinci sezonu devam etmekte olan Killing Eve son olarak BAFTA 2019 Televizyon Ödülleri'nde en iyi dizi, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi erkek oyuncu gibi kategoriler dahil olmak üzere toplamda 15 adaylık kazanarak dikkatleri çekmişti.

"Killing Eve" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin