Çarpışma'da Zeynep'in itirafı Kadir'i şok ediyor!

Show tv ekranlarının kısa zamanda çok sevilen dizisi Çarpışma'da sürpriz dolu anlar bitmiyor. Zeynep'in itirafı Adalı'yı şoka sokacak. İşte detaylar!

Merve Mutlu
24 Aralık 2018 - 12:09
Yeni Bölüm

Show tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Çarpışma dizisinde, merak edilen her şey yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz bölümde, Kadir ve Zeynep arasındaki bağlantının anlaşılmasının üzerine bu bölümde aralarındaki olaya dair duyacağınız şeyler sizleri çok şaşırtacak!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı Çarpışma dizisinde heyecan asla bitmiyor. Bugün yayınlanan Çarpışma dizisinin 6. bölüm tanıtımı izleyenleri şaşkına çevirecek. 

18-12/24/elcin-sangu.png

Çarpışma dizisinin yeni bölümünde, Veli'nin isteğiyle kocasını yurt dışından getirmeyi başaran Zeynep, onunla hesaplaşıyor. Kocası Galip’i görür görmez ona bir tokat atan Zeynep, Veli’nin de kızı Aylin’i almadan önce kendisine böyle bir tokat attığını söylüyor. Bu arada Galip, karısının kendisine bir kez bile onun gibi bakmadığını söylerken, Kadir de dışarıda onların konuşmasına kulak misafiri oluyor.

18-12/24/kadir-adlai.png

Zeynep yıllar sonra büyük bir itirafla kocası Galip'in karşısında duruyor ve “Doğru, Senin o gördüğün gözümdeki boşluk var ya, Kadir’in boşluğuydu evet, onun yokluğuydu” sözleriyle Kadir’i derin bir acının içine sürüklüyor.

Bu arada Kerem, Cemre’yi Yakup’un elinden kurtarmak isterken ikili bir kavgaya girişiyor. Yakup’un elindeki silah patlıyor ama kimin vurulduğunu yeni bölümde öğreneceğiz.

18-12/24/kerem.png

Çarpışma dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin