Çarpışma'nın Belma'sı Rojda Demirer canlandırdığı karaktere seslendi!

Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma'nın Belma'sı Rojda Demirer, canlandırdığı karakterle ilgili paylaşım yaptı.

Merve Mutlu
05 Nisan 2019 - 11:18
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı), Alperen Duymaz (Kerem), Elçin Sangu (Zeynep), Melisa Aslı Pamuk (Cemre) ve Onur Saylak'ın (Veli Cevher) rol aldığı, perşembe akşamları Show tv izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Çarpışma dizisi yeni bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlardaydı. 

19-04/05/para.png

Heyecanın doruğa ulaştığı ve Çukur oyuncularının da konuk olarak dahil olduğu dizinin son bölümünde, oyuncu Rojda Demirer'in canlandırdığı Belma karakterinin, eşi Selim'i Demir ile aldattığı görüntüler başını büyük derde sokmuştu. Veli Cevher'in elinde bir koz olan, Belma'ya şantaj yaptığı ve Selim'e de gösterdiği o görüntüler yüzünden yaşananların etkisini, karakteri canlandıran güzel oyuncu Rojda Demirer sosyal medya hesabından paylaştı. 

19-04/05/antak.png

Demirer'in, "Ah Belma ah hiçbirşeyden çekmedin şu videodan çektiğin kadar" notu düşerek paylaştığı bu fotoğraf ile oyuncu canlandırdığı karaktere seslendi.

19-04/05/rojda-1554455676.png

Çarpışma Belma'nın sevişme görüntüleri ile şantaj edilme anı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin