Sosyal Medyanın en popüler çifti Söz dizisinin Yavuz ve Derya'sı oldu!

Geçtiğimiz haftanın sosyal medyada en çok konuşulan çiftleri belli oldu. İşte o diziler ve sevilen ikililer..

Merve Mutlu
05 Nisan 2019 - 10:41
Yeni Bölüm

Türkiye'nin Sosyal Medya Analiz Platformu olan Somera, sosyal medya üzerindeki verileri inceleyerek tüketici davranışlarından hareketle araştırmalarına devam ediyor. 13-20 Mart tarihleri arasında sosyal medyanın en popüler dizi çifti olan Söz dizisinin Derya ve Yavuz'u, 27 Mart - 3 Nisan arasında da en popüler çift oldu.

19-04/05/yavuz-derya.png

Sosyal medyanın en popüler çiftleri belli oldu!

19-04/05/derya-yavuz.jpg

SOMERA'nın sosyal medya çalışmasına göre listenin ilk sırasında: başrollerinde Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş, Aytaç Şaşmaz, Görkem Sevindik, Eren Vurdem ve Meriç Aral gibi isimlerin bulunduğu Söz dizisinin YavDer lakabı takılan sevilen çifti Derya ve Yavuz, 27 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında 290.609 ileti ile sosyal medyanın en popüler çifti seçildi.

19-04/05/bahar-arif.png

Türkiye'nin sosyal medyada en popüler olan 2. çifti: 258.903 ileti ile başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın rol aldığı, Fox'un sevilen dizisi Kadın'da ArBah lakabı takılan Arif ve Bahar ikilisi oldu.

19-04/05/cemre-kerem.jpg

Başrollerinde Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un rol aldığı, Çarpışma dizisinin Cemre ve Kerem ikilisi (CemKer) ise 93.174 sosyal medya iletisi ile listenin 3. sırasına yerleşti.

19-04/05/kadir-adali.png

Listenin 4. sırasında ise 83.539 ileti ile Show tv ekranlarının sevilen dizisi ile yine Çarpışma'nın ZeyKad lakaplı Zeynep ve Kadir ikilisi yer aldı.

19-04/05/reyyan-miran.jpg

Listenin 5. sırasında da henüz 3 bölümü yayınlanan ve atv ekranlarında rüzgar estiren Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı Hercai dizisinde, ReyMir lakaplı Reyyan ve Miran yer alıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin