Kadın 57. bölüm fragmanı yayınlandı! ArBah fanlarına müjde! Arif kurtuluyor..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte yeni bölümden bazı detaylar..

Merve Mutlu
05 Nisan 2019 - 10:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi (Bahar), Caner Cindoruk (Sarp) ve Feyyaz Duman'ın (Arif) rol aldığı, Seray Kaya (Şirin), Bennu Yıldırımlar (Hatice) gibi isimlerin de başarılı ile eşlik ettiği Kadın dizisinin 57. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/05/irin.png

Kadın dizisi yeni bölümde neler olacak? Bahar ve Şirin yüzleşiyor!

Kadın dizisinin son bölümünde Nezir'in serbest bıraktığı Sarp, Bahar, Doruk ve Nisan soluğu Hatice ve Enver'in evinde alıyor. Artık Sarp sevdasından vazgeçen ve Emre'ye aşık olan Şirin'in Dorukçum ve Nisan'ı görünce gösterdiği sevgi ve özlem ise izleyenleri şaşırtıyor. 

Ortadan kaybolmak zorunda kaldıkları dönemde Sarp ile yüzleşen ve her şeyi öğrenen Bahar, Sarp'ın vapurda düşmesi ve onu öldü sanmalarının arkasında da Şirin'in olduğunu bilerek döndüğü evde Şirin ile sert rüzgarlar estirecek. Bahar'ın "Bana ve çocuklarıma yaklaşmayacaksın!" dediği Şirin, ona kendi iliği ile yaşadığını hatırlatırken, Bahar da hayatını mahvedenin Şirin olduğu gerçeğini yüzüne vuruyor. Şirin, Bahar'ın her şeyi öğrendiğini anlayarak "Vapurda öyle davranmak için sebebim vardı." derken Bahar onu köşeye sıkıştırarak, "Bak benim de böyle davranmak için sebebim var ama davranmıyorum. Değil mi?" diyerek Şirin'i zorluyor.

19-04/05/bahar.png

ArBah hayranlarına müjde! Arif hapishaneden çıkıyor!

Yeliz'in vurulduğu silahın Arif'in dükkanından çıkması ve o evde yaşayan Bahar'ın da o geceden sonra ortadan kaybolması nedeniyle Arif şüpheli görülmüş, Bahar'ı korumak adına hiçbir şey söylemediği için de cezaevine girmişti. Babasının başka bir kadından olan çocuğu Avukat Kısmet Avcı'nın kendisini yıllar sonra bulmak istemesi ve izini sürerek şu anki yerine ulaşması sayesinde yardım alan ve Bahar ile çocukların Nezir tarafından kaçırıldığı yeri bulan Kısmet sayesinde süreç hızlandı ve Bahar evine döndü. 

Bahar'ın döner dönmez Arif için ifade vermesi ile Arif nihayet cezaevinden kurtuldu. Cezaevi kapısında kardeşi Kısmet'in karşıladığı Arif, "Nereye gitmek istersin?" sorusuna "Bahar'a" diye cevap vererek Bahar'a olan aşkından vazgeçmediğini göstermiş oldu. 

19-04/05/screenshot_1.png

ArBah (Arif - Bahar) fanlarını sevindiren bu gelişmenin ardından neler yaşanacak? Birlikte kaldıkları dönemde yüzleşen Sarp ve Bahar bir daha bir araya gelerek SarBah fanlarını sevindirecek mi? Yoksa kazanan Arif mi olacak? Hepsi ve daha fazlası için salı akşamları saat 20:00'da Fox ekranlarında olmayı unutmayın..

Kadın dizisi 57. bölüm fragmanını izlemek için;

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin