Çarpışma'nın Belma'sı Rojda Demirer'den diziye veda paylaşımı..

Show ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma finale yaklaşırken, Rojda Demirer'den veda paylaşımı geldi.

Merve Mutlu
29 Mayıs 2019 - 12:18
Magazin

Başrollerini Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı; Rojda Demirer, Onur Saylak ve Merve Çağıran gibi başarılı isimleri de kadrosunda bir araya getiren Show TV'nin yıldızlarından Çarpışma finale doğru gün sayıyor.

19-05/29/arpima.png

Tek sezonluk bir dizi olacağı en başından belli olan ve özel bir proje olarak adlandırılan Çarpışma dizisi, bu hafta yayınlanacak olan 24. bölüm ile ekranlara veda edecek. 

Ekran macerasının sonuna gelen dizide Belma karakterini canlandıran Rojda Demirer, final çekimleri son yayın gününe kadar devam edecek olan dizide kendi sahnelerinin sona ermesi ile birlikte erken bir veda paylaşımı yaptı. 

19-05/29/rojda-demirer.png

"Evet bugün son set günümdü ..Hep söylerim her işte en büyük mutluluğum hayatıma dahil olan güzel insanlar. sizinle çalışmak çok büyük keyifti hepinizi çok seviyorum ve tabii bugün orda olmayan ekibin diğer bölümü sizleri de. tekrar yolumuz kesişene kadar hoşçakalın  #sonsetgünü #carpisma #ekip "

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin