Bir Aile Hikayesi'nde Berk'in tüm halleri bir karede!

Sevilen uyarlama dizimiz Bir Aile Hikayesi'nde Berk Güneş karakterinin tüm zamanlarını canlandıran oyuncular aynı karede buluştu!

Nurşah
29 Mayıs 2019 - 11:43
Gündem

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi geçtiğimiz cumartesi akşamı ekrana gelen bölümü ile sezon finali yaparak yaz süresince izleyicilerine veda etti! Dizinin başrol karakteri Cem Güneş'i canlandıran Cecil Nalçakan'ın sezon finalinin ardından paylaştığı gönderide Berk Güneş'in çocukluk, ilk gençlik ve son halini canlandıran oyuncular bir araya geldi!

19-05/29/bir-aile-hikayesi-berki-canlandiran-oyuncular.JPG

Bir Aile Hikayesi'nde kuşak farkı!

This Is Us uyarlaması dizimiz Bir Aile Hikayesi 12. bölümü ile sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. Dizinin konusu olduğu kadar, oyuncular ve karakter seçimleri de büyük bir ilgi çekmişti! Özellikle üçüzlerin gençlik ve çocukluk hallerini oynayacak oyuncuların seçimindeki başarı, izleyicinin gözünden kaçmadı!

19-05/29/bir-aile-hikayesi-kusak-farki.jpg

Dizinin başrol oyuncusu Celil Nalçakan, "Kuşak Farkı" açıklaması ile paylaştığı gönderi ile de dikkatleri üzerine çekti! Fotoğrafta; Berk Güneş karakterinin son halini canlandıran Birkan Sokullu, gençliğini canlandıran Ahmet Haktan Zavlak ve çocukluk halini gözler önüne seren Süha Ceylan bir aradaydı! Gönderi kısa sürede çok sayıda beğeni aldı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin