Avlu sezon finalinde neler olacak? Kudret öldü mü? Nursel Köse diziden ayrılıyor mu?

Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu bu hafta yayınlanacak bölüm ile sezon finaline giriyor. sezon finalinde neler olacak? Kudret ölüyor mu?

Merve Mutlu
29 Mayıs 2019 - 11:35
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) rol aldığı, Star ekranlarında her perşembe yıldızı parlayan Avlu dizisi, bu hafta yayınlanacak olan 44. bölüm ile sezon finaline giriyor. 

19-05/29/zerrin.png

Avlu sezon finalinde ne olacak?

Cezaevinde çıkan isyanın ardından, Zerrin'in kardeşi Zeynep'e benzettiği mahkumu koz olarak kullanarak Zerrin'i cezaevine çeken mahkumlar, ona Savcının önünde her şeyi itiraf ettirmişlerdi. Kadınların da adalet sistemine karşı alacakları oldukları yürek burkan hikayelerine yer vererek yine muhteşem bir sosyal mesaj veren dizinin son sahnesinde Kudret, Zerrin'in Zeynep sandığı kadına silahın yerini söylemesi ve o silahın kendisine getirilmesi ile Deniz'lerin koğuşuna baskın düzenlemişti. 

Bir el ateş sesinin de duyulduğu cezaevinde kimin vurulduğu merak konusuydu. Avlu'nun sezon finaline gireceği 44. bölümde ise sır perdesi aralandı. 

19-05/29/deniz.png 

Birbirlerine son derece öfkeli olan ve aralarında adeta bir kan davası olan Deniz ve Kudret yeniden karşı karşıya geliyor. Patlayan silahın herkesi başka bir tarafa savurması ile Kudret ve Deniz arasında da ikili düello başlıyor. 

"Bu yüze iyi bak. Çünkü bu yüz senin bu dünyada göreceğin en son yüz." diyen Deniz, Kudret'e saldırıyor. Kudret'in kolunu kıran ve bacağından yaralayan Deniz, onu boğazlayarak sonunu hazırlıyor. 

19-05/29/avlu-44.png

Sadece Kudret değil takımı da ağır bir saldırıya uğruyor. Ava giderken avlanan tayfa, ona ne olduğunu en yakından izliyor ve Deniz'in de öfkesine bir kez daha şahit oluyorlar. 

Kudret öldü mü?

19-05/29/deniz-ne-yapti.png

Kudret, Deniz'in saldırısı sonucu ağır yaralanıyor ve merdivenlerden atılması ile de hayatını kaybediyor. Onun ölüm ilanını da Deniz veriyor. "Kudret öldü. Yaralılarımız var. 3 tane de cenazemiz." diyen Deniz'in kimlerden bahsettiği ise merak ediliyor.

Kudret'in ölümünün kesinleşmesi ile de, karakteri iki sezondur başarı ile canlandıran Nursel Köse diziden ayrılacak.. 

Zerrin Şahin öldü mü?

Deniz tarafından içeri çekilen ve Kudret tarafından vurulan Zerrin, yaralı da olsa cezaevinden kurtulmayı başarıyor. "Ben bitti demeden bitmez!" diyen Zerrin'in, cezaevindeyken itiraf ettiği suçları nasıl inkar edeceği de yine merak edilenler arasında.. 

19-05/29/zerrin-oldu-mu.png

Avlu devam edecek mi?

Birbiri ardına farklı açıklamalar ve kulis konuşmalarının ardından, Avlu dizisinin akibeti kısmen belli oldu. Star TV'nin "sezon finali" açıklaması ile paylaştığı fragmanların ardından, dizinin devam edeceği de kesinleşti. 

Ancak dizi Star'da yayınlanmayacak. Başka bir kanal ya da dijital ortamda ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. Yani 44. bölüm, Star TV için Avlu'nun finali olacak..

Avlu 44. bölüm fragmanı yayınlandı (Sezon Finali) :

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin