İstanbullu Gelin final fragmanı yayınlandı! Esma Sultan ölüyor...

Sevilen dizi İstanbullu Gelin final bölümü ile cuma akşamı izleyici karşısında olacak! Final fragmanı ise yayınlandı!

Nurşah
29 Mayıs 2019 - 11:03
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının yaklaşık 3 sezondur yayında olan dizisi İstanbullu Gelin final bölümü için gün sayıyor! Sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı diziden final fragmanı yayınlandı! Son bölümde gözyaşları sel olacak! 

19-05/29/istanbullu-gelin-final.jpg

İstanbullu Gelin final bölümünde neler olacak?

2017 yılının Mart ayında başladığı yayın yolculuğunun sonuna gelen İstanbullu Gelin dizisi, izleyicilerin hafızasında güzel hatıralar bırakacak. İlk bölümünden beri ilgiyle takip edilen ve gerçek bir hikayeden televizyon ekranlarına uyarlanan dizinin, 31 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan final bölümünden ilk fragman izleyiciler ile paylaşıldı!

19-05/29/istanbullu-gelin-esma-sultan-oldu.jpg

Esma Sultan'a alzheimer tanısı koyulması tüm konakta büyük bir şok etkisi yaşatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen bölümlerde Galip'in ölümü de özellikle Esma'da derin bir üzüntü yarattı... İstanbullu Gelin izleyicilerini büyük bir şok daha bekliyor! Yayınlanan fragmanda, İpek Bilgin tarafından canlandırılan efsane karakter Esma Sultan'ın öldüğünü izledik! Konakta derin bir üzüntü ve yas havasının hakim olduğunu gözler önüne seren fragmanın ardından, İstanbullu Gelin hüzün ve diğer duyguların bir arada olduğu final bölümü ile cuma akşamı Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak...

İstanbullu Gelin final bölümü fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin