Furkan Palalı'nın yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım'dan ilk kareler geldi!

Star TV'nin yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın setten ilk fotoğrafları yayınlandı.

Merve Mutlu
29 Mayıs 2019 - 12:21
Yeni Bölüm

Başrollerinde Furkan Palalı (Nejat) ve Aslı Bekiroğlu'nun (Suna) rol alacağı, çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer'in de (Kayra) başrolde eşlik edeceği Benim Tatlı Yalanım ekranlar için gün sayarken, ikiliden yeni fotoğraflar geldi.

19-05/29/benim-tatli-yalanim-4.png

Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncuları:

Ahmet Saraçoğlu, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Ali Yoğurtçuoğlu, Cem Zeynel Kılıç ve Aslı İnandık'ın da dahil olduğu dizinin yönetmen koltuğuna Barış Erçetin oturacak. Senaristliğini de Pınar Ordu'nun üstlendiği dizinin kadrosu oldukça sevilen genç oyunculardan seçildi.. 

Benim Tatlı Yalanım dizisinin konusu:

Eşi tarafından ansızın terk edilince 6 yaşındaki Kayra adındaki kızına hem annelik, hem de babalık yapmak zorunda kalan ve ünlü bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat'ın (Furkan Palalı) renkli hikayesine tesadüfen dahil olan Suna'nın (Aslı Bekiroğlu) dengeleri değiştirmesini konu alacak olan dizi, sıcacık hikayesi ile içinizi ısıtacak. 

İşte Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'dan diziye özel fotoğraflar..

19-05/29/benim-tatli-yalanim-3.png

Bir tesadüf ve masum bir yalanla başlayacak olan ilişki gerçeğe dönecek ve izleyenleri etkisi altına alacak.

19-05/29/benim-tatli-yalanim-2.png

Benim Tatlı Yalanım dizisi 13 Haziran'da, Avlu dizisinden kalan boşluğu doldurarak perşembe akşamları Star TV'de başlayacak.

19-05/29/benim-tatli-yalanim-5.png

19-05/29/benim-tatli-yalanim-2-1559121253.png

19-05/29/benim-tatli-yalanim.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin