Çarpışma'nın Kerem'i Alperen Duymaz asker oldu! Fotoğrafı beğeni topladı!

Başarılı ve genç oyuncu Alperen Duymaz da sezon arasında askere giden ünlülerden oldu.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2019 - 14:55
Magazin

Son olarak, Kıvanç Tatlıtuğ, Melisa Aslı Pamuk, Elçin Sangu ve Onur Saylak ile başrolü paylaştığı, Show TV'nin tek sezonluk butik dizisi Çarpışma'da Kerem karakterini canlandıran Alperen Duymaz askere gitti.

19-07/02/alperen-duymaz.jpg

Sezon finallerinin ardından, sezon dizilerinin tatile girmesini fırsat bilen erkek oyuncular, bedelli haklarını kullanarak art arda askere gitmeye başladı. Görkem Sevindik, Tolga Sarıtaş, Akın Akınözü ve Aras Bulut İynemli'nin ardından bir askerlik haberi de Çarpışma'nın genç oyuncusu Alperen Duymaz'dan geldi. 

Geçtiğimiz gün askerliği başlayan Duymaz, menajeri Cem Tatlıtuğ ile birlikte gittiği Maltepe'deki birliğine teslim oldu. Menajeri ile, 21 günlük aranın öncesinde son bir fotoğraf çektiren Alperen Duymaz'ın kısa saçlı ve sakalsız hali de sevenlerinin beğenisini kazandı. 

19-07/02/alperen-duymaz-askerlik-fotosu.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin