Krypton 2. sezon 4. bölüm ne zaman? Superman dizisinin yeni bölüm konusu ve fragmanı

Superman'in ailesini ve Krypton'un yok olmasından önce yaşananları konu edinen Syfy dizisi Krypton'un yeni bölümünde neler olacak? Krypton 2. sezon 4. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Seg-El'in, ailesinin onurunu ve gezegenini kaostan kurtarmak için verdiği amansız mücadeleyi konu edinen Superman dizisi "Krypton" geçtiğimiz hafta sezonun üçüncü bölümü "Will to Power" ile izleyicisiyle buluştu.

KRYPTON 2. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Senaryosu David S. Goyer ve Ian Goldberg ikilisince kaleme alınan; bizleri Superman'in ana gezegeninin patlamasının öncesine, kahramanımızın iki jenerasyon önceki dönemine götüren Krypton'ın son bölümünde Direnişçiler, General Zod'a karşı avantaj elde ederlerken; Seg, Brianiac'ı içinden atma konusunda sıkı bir mücadele içine girer.

19-07/02/krypton-2x04-foto1.jpg

KRYPTON 2. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.49 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Krypton özellikle sonradan izlemeler konusunda daha fazla izleyici kazanma eğilimi göstermekte.

Dizinin ikinci sezonu, ilk sezonki gibi 10 bölümden oluşuyor.

KRYPTON 2 SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Krypton; Julius Ramsay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Danger Close" ile 03 Temmuz 2019 Çarşamba akşamı Syfy ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/02/krypton-2x04-foto2-1562067330.jpg

KRYPTON 2. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Kahramanlarımız Krypton'a geri dönüyor. Şimdi, gelecek için savaş başlıyor...

Val (Ian McElhinney) ve direnişçileri büyük bir taarruza hazırlanırken; Seg (Cameron Cuffe) ve Adam (Shaun Sipos), çok farklı bir Kandor'a geri dönüş yaparlar.

KRYPTON YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/02/krypton-2x04-foto3.jpg

19-07/02/krypton-2x04-foto4.jpg

19-07/02/krypton-2x04-foto5.jpg

"Krypton" (Syfy) 2. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin