Big Little Lies final ne zaman? Reese Witherspoon'dan heyecanlandıran final açıklaması!

İlgiyle takip edilen Big Little Lies dizisinin final tarihi belli oldu! Reese Witherspoon'dan sevilen dizinin finaline dair açıklamalar...

Nurşah
02 Temmuz 2019 - 14:07
Kültür Sanat

Büyük bir ilgiyle takip edilen Big Little Lies final ne zaman yayınlanacak? İkinci sezon bölümleri geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan Big Little Lies dizisinin hem oyuncusu hem de yapımcısı olan başarılı kadın oyuncu Reese Witherspoon'dan Big Little Lies finaline ilişkin merak uyandıran açıklamalar!

19-07/02/big-little-lies-final.jpeg

"Birden fazla final çektik"

Oscar ödülü sahibi başarılı oyuncu, Hürriyet'ten Barbaros Tapan'a Big Little Lies dizisi ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Reese Witherspoon dizinin finali ile ilgili merak uyandıracak şu sözleri söyledi:

Birden fazla final çektik. Yedi yapımcı oturduk, sonları ayrı ayrı izledik. Birbirimizle konuşmamız yasaktı. Ertesi gün herkes fikrini söyledi. Tartışmalar, fikir ayrılıkları yaşadık. Sorularımız oldu. Kendimizi izleyicinin yerine koyduk ve son kararımızı verdik. Bence konuşulacak bir son oldu.

19-07/02/big-little-lies-reese-witherspoon-final-aciklamasi.jpg

Big Little Lies final ne zaman?

Türkiye'de de geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Big Little Lies 7 bölümden oluşan 2. sezonu ile final yapacak... Son olarak 4. bölüm izleyici ile buluşmuştu. Dizinin final tarihi ise 22 Temmuz (7. bölüm) olarak belirlendi. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin