The Good Doctor uyarlaması Mucize Doktor'da Taner Ölmez'in partneri belli oldu!

Taner Ölmez'in yeni dizisindeki partneri belli oldu..

Merve Mutlu
02 Temmuz 2019 - 13:22
Magazin

Geçtiğimiz günlerde, dünyanın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor dizisinin Türkiye'ye Mucize Doktor ismi ile uyarlanacağı müjdesini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Taner Ölmez'in başrolde oynayacağı dizide kimin başrole eşlik edeceği belli oldu. 

19-07/02/taner-olmez.png

MF yapım imzası ile Fox ekranlarında yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan Mucize Doktor dizisi, daha önce Medcezir, Muhteşem Yüzyıl ve Kayıp Şehir gibi dizilerde yer almış genç yetenek Taner Ölmez'i başrolde ağırlayacak. 

Geçtiğimiz yılın en çok izlenen dizisi ilan edilen The Good Doctor, Pınar Bulut'un kalemi ile Türkiye'ye uyarlanırken, kadroda kimlerin olacağı da merak ediliyor. Yusuf Pirhasan'ın yöneteceği dizide, Ölmez'e kimin eşlik edeceği de belli oldu.

Kırgın Çiçekler'in yıldızı Gökçe Akyıldız Mucize Doktor'da!

19-07/02/gokce-aktiliz.jpg

Türkiye'nin en popüler medya deşifrecisi Adolftay'ın haberine göre: Sevilen dizinin uyarlamasında, daha önce Kırgın Çiçekler adlı yapımda sevenlerini artıran Gökçe Akyıldız başrolü Ölmez ile paylaşacak. MF Yapım ile prensipte anlaşan Akyıldız, başrolde karşımıza çıkarken, Kırgın Çiçekler'in diğer bir sevilen ismi Aleyna Solaker de kadroda adı geçen isimlerden biri oldu. 

19-07/02/aleyna-solaker.jpeg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin