Onur Büyüktopçu Damat Beğendi programı ile Show Tv'de olacak!

Sevilen isim Onur Büyüktopçu yeni sezonda Show Tv ekranlarında olacak! İşte detaylar...

Nurşah
02 Temmuz 2019 - 11:58
Gündem

Yemekteyiz programının sunuculuğunu başarı ile yerine getiren Onur Büyüktopçu, yarışmanın sezon finali yapmasının ardından ekipten ayrıldığını duyurmuştu... Başarılı isim şimdi de Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan yeni programın sunuculuğunu üstlenecek!

19-07/02/onur-buyuktopcu-yeni-program.jpg

Onur Büyüktopçu'nun yeni programı belli oldu!

Kiralık Aşk dizisi ile kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz programı ile de ekranlardaki başarısını kanıtlamıştı. Yemekteyiz'in sezon finali yapmasının ardından ekipten ayrılan sevilen isim, önümüzdeki sezon Show Tv ekranlarında Damat Beğendi programı ile izleyici karşısında olacak!

19-07/02/onur-buyuktopcu-damat-begendi.jpg

Yeni sezonda yani Eylül ayında izleyici karşısında olması planlanan Damat Beğendi programının haberini Büyüktopçu, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı... Sevilen ismin Yemekteyiz'den ayrılmasının ardından programın yeni sunucusu ise Seda Sayan oldu. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin