Dayan Yüreğim dizisine Ece Uslu'dan sonra Didem İnselel de dava açtı!

Fox TV'nin eski dizisi yeniden mahkemelik oldu.

Merve Mutlu
02 Temmuz 2019 - 16:02
Magazin

2017 yılında Fox ekranlarında yayınlanan ve düşük reytingler nedeniyle, yayınlanan 13 bölümün ardından erken final yapan Dayan Yüreğim dizisi yeniden mahkemelik oldu. 

19-07/02/ece-uslu.jpg

İlk davayı açan isim, Dayan Yüreğim dizisinde Elvan karakterine hayat veren Ece Uslu olmuştu. Başrol oyuncusu olan Uslu, alacağı 80 bin TLicra’yi alamadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuş ve icra takibi başlatmıştı. 

Dayan Yüreğim dizisinin yapım şirketi Öykü Film, “Borcumuz yok” diyerek itiraz etmesinden sonra Uslu da dava açmıştı. 

Didem İnselel de Öykü Film'e dava açtı!

19-07/02/didem-inselel.png

Film şirketine dava açan yeni isim de Didem İnselel, Sabah gazetesinde yer alan habere göre: 101 bin 132 liralık alacağını alamadı. İcra takibi başlatan oyuncu, yapım şirketinin itirazı ile durdurulması üzerine bu kez de Didem İnselel’in, itirazın iptali için davacı olduğu belirtiliyor.

Dayan Yüreğim dizisinin konusu neydi?

Elvan İstanbul’un yoksul semtlerinden birinde, iki çocuğu ve kocası Tahir’le birlikte yaşama tutunmaya çalışan bir kadındır. Mahalle polikliniğinde sağlık görevlisi olarak çalışmakta, aynı zamanda pazarcı olan kocasına da yardım etmektedir. Hayırsız koca, Elvan’a şiddet de uygulamaktadır.
Bir gün Elvan’ın canından çok sevdiği oğlu Selim mahallede top oynarken trafik kazası geçirir. Elvan ve kızı Seray, Selim için ‘Yaşayacak mı, yaşamayacak mı? Yaşasa da sağlıklı olacak mı ?’ diye çırpınırken, kocası Tahir’in kazayı yapan Şanal Ailesi ile işbirliği içinde olduğunu anlar.
Türkiye’nin en zengin ailelerinden biri olan Şanallar’ın oğlu Atıf kazayı yapan otomobilin direksiyonunda olmasına rağmen bir başkası suçu üstlenir. Elvan ise kocasının cebinde oğlu için aldığı ‘kan parası’nı bulur ve hesap sorar… Artık herkesin hayatı değişecek ve bu hesap hiç kapanmayacaktır…
Kendini sosyal davalara adamış, tecrübeli, idealist Avukat Fuat’ın ise yaşadığı bambaşka dertler vardır. Eşi Aysun ile mutsuzluğu, kızları Nazlı’yı derinden etkiler. Bir yandan ailevi sorunları ile uğraşırken diğer yandan haklıların yanında olmak için var gücüyle çalışmaktadır.
Elvan ile ilk karşılaştıklarında, Elvan’ın desteğiyle kızını yaşama bağlayan Fuat, şimdi Elvan’ın hayatta kalıp yaşadıklarına dayanabilmesi için en büyük desteği verecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin